У Хмельницькому у благодійному велопробігу до Дня героїв збирали кошти на тепловізор

У Хмельницькому у благодійному велопробігу до Дня героїв збирали кошти на тепловізор

Укрінформ
У велопробігу на підтримку ЗСУ взяли участь 300 людей. Учасники проїхалися вулицями міста у футболках із фотографіями воїнів, що загинули у російсько-українській війні.

Про це у Фейсбуці повідомляє Хмельницька міська рада, передає Укрінформ.

«Сьогодні у Хмельницькому відбувся благодійний велопробіг до Дня героїв. Попри погану погоду, участь узяли близько трьох сотень велосипедистів. Учасники проїхалися вулицями міста у футболках із фотографіями воїнів, що загинули на російсько-українській війні, а також пожертвували кошти на тепловізор», - йдеться у повідомлення.

Зазначається, що тепловізор придбають для підрозділу, в якому служив велоактивіст радник міського голови з питань розвитку велоінфраструктури Віталій Поліщук. Він добровільно пішов до лав тероборони з перших днів повномасштабного вторгнення росії і загинув 9 травня.

У велопробігу взяли участь родини захисників України, їхні друзі, колеги, знайомі.

Читайте також: «Динамо» планує зіграти благодійні матчі у США

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-