У Василівці на Запоріжжі загарбників уже більше, ніж місцевих - ОВА

У Василівці на Запоріжжі загарбників уже більше, ніж місцевих - ОВА

Укрінформ
У тимчасово захоплених населених пунктах Запоріжжя збільшується кількість російських загарбників, зокрема в місті Василівка їх уже більше, ніж місцевих мешканців.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Запорізької ОВА, передає Укрінформ.

"У Василівці кількість військових рф вже перевищує кількість місцевих жителів. При цьому окупанти продовжують грабувати мирне населення, забираючи з хат все, що їм до смаку", - йдеться у повідомленні.

В ОВА зазначають, що і в селі Новогорівка Василівського району мешканці повідомляють про збільшення кількості російських військових, які засіли у школі та будинку культури. Така сама ситуація у селі Інженерне Пологівського району. У Гусарці росіяни розселилися у покинутих будинках, провели обхід, після чого пограбували будинки, з яких виїхали люди.

Читайте також: Загарбники намагаються витравити життя на захоплених територіях - Зеленський

Також в обладміністрації інформують, що на Запорізькому напрямку фіксується зниження інтенсивності ведення бойових дій. Ворог здійснює перегрупування для посилення окремих напрямків. Загарбники намагалися покращити тактичне положення своїх підрозділів, вели бойові дії в районі населених пунктів Комишуваха та Василівка.

Впродовж доби внаслідок артилерійських обстрілів російськими окупантами виникло чотири пожежі у Пологівському та Василівському районах області.

Читайте також: На Запоріжжі партизани допомогли ЗСУ знищити кілька ворожих артсистем

Перше займання сталося у Гуляйполі: горів гараж, де знаходилися чотири автівки, сінник,  також був вогнем пошкодило будинок. Ще дві пожежі сталися на території приватних домоволодінь Оріхова: горіла господарча споруда, гараж та надвірна будівля. Ще одне займання рятувальники ДСНС гасили у Василівці.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захоплених містах Запорізької області призначені ворогами "адміністрації" вимагають від підприємців торгувати за рублі та встановлюють "курси валют": по 2-2,5 руб. за 1 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-