У тимчасово захоплених містах Запоріжжя підприємців змушують торгувати за рублі

У тимчасово захоплених містах Запоріжжя підприємців змушують торгувати за рублі

Укрінформ
У тимчасово захоплених містах Запоріжжя призначені ворогами "адміністрації" вимагають від підприємців торгувати за рублі і встановлюють "курси валют": по 2-2,5 руб. за 1 грн.

Про це повідомляє в Телеграмі пресслужба Запорізької ОВА, передає Укрінформ.

"У Василівці окупаційна адміністрація затвердила курс валют на рівні 10 гривень за 25 рублів. Також повідомляють, що у випадку відмови підприємців продавати товари за рублі з ними проведуть «профілактичну бесіду»", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Мер Мелітополя розповів. як отримати пенсію у місті

Призначений загарбниками "начальником військово-цивільної адміністрації" Запорізької області депутат Запорізької обласної ради Євген Балицький у Мелітополі розпорядився суб'єктам господарювання з 20 травня 2022 року для розрахунків використовувати як гривню, так і рублі, а безготівкові розрахунки проводити лише в рублях. Зрадник також затвердив курс валют: 2 рублі за 1 гривню.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому Мелітополі російські загарбники почали видавати в ЦНАПі пенсіонерам по 10 тисяч рублів в обмін на персональні дані. Обмінюють персональні дані на гроші і в селищі міського типу Михайлівка. У Василівці анонсують роздачу 10 тисяч рублів для соціально незахищених груп населення - пенсіонерів та працівників бюджетної сфери. При собі вимагають мати документи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-