росія планує влітку

росія планує влітку "мобілізувати" чоловіків у Маріуполі - робитимуть перепис

Укрінформ
У Маріуполі загарбники під виглядом формування «трудового резерву на розбір завалів» проведуть перепис чоловіків від 18 до 50 років, і це, скоріш за все, для проведення потім мобілізації.

Про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Цікава деталь. Вчора в Маріуполі відбулась «робоча зустріч» так званої громадської організації «Донецька республіка» (фактично мгб ) з керівниками приймальних пушиліна (здебільше місцеві мешканці – колишні голови органів самоорганізації населення, квартальні та інші). В ході зустрічі було дано завдання провести окремий перепис чоловіків від 18 до 50 років та надати списки окупантам під виглядом формування «трудового резерву на розбір завалів», - написав Андрющенко.

Він зазначив, що «внутрішні джерела» повідомляють про плани розпочати реальну та відкриту мобілізацію чоловіків в липні-серпні після отримання ними паспортів так званої «днр» або громадянства росії за спрощеною процедурою.

Читайте також: Під Маріуполем за два тижні кількість людей у фільтраційних таборах зросла удвічі

«У підсумку ми можемо стверджувати, що росія разом з сателітами прийняла рішення щодо поповнення мобілізаційного резерву війська за рахунок чоловіків Маріуполя вже протягом найближчого часу. Тактика «баби нових нарожають» збору та використання «гарматного м’яса» в росії залишається незмінною сторіччями», - підкреслив радник мера.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомбили беззбройних мешканців, блокували гуманітарну допомогу.

Місто практично зруйновано – і житлові будинки, і об’єкти інфраструктури, і школи, і лікарні, і підприємства. Маріуполь без нормального енерго-, водо- та газопостачання.

Читайте також: У заблокованому Маріуполі загарбники хочуть запустити чотири школи

Міський голова Маріуполя заявляв, що від початку російського вторгнення у місті загинули до 20 тисяч мирних жителів.

У заблокованому Маріуполі залишаються близько 100 тисяч мирних жителів.

Колаборанта рф Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та роблять картинку «відновлення життя міста».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-