За добу ворог обстріляв 38 населених пунктів на Донбасі, шестеро людей загинули

За добу ворог обстріляв 38 населених пунктів на Донбасі, шестеро людей загинули

Укрінформ
У Донецькій та Луганській областях минулої доби війська російської федерації обстріляли 38 населених пунктів, шестеро людей загинули, 24 були поранені.

Як передає Укрінформ, про це угруповання Об'єднаних сил повідомляє у Фейсбуці.

"Протягом минулої доби, 15 травня, воєнні злочинці російських терористичних військ обстріляли 38 населених пунктів на сході України. Під обстрілами рашистів загинуло троє людей, тіла ще трьох чоловіків виявлено під завалами Сіверського ліцею. Поранень різного ступеня тяжкості зазнали 24 мирних жителя", - ідеться у повідомленні.

Протягом доби в Донецькій області були обстріляні Маріуполь, Авдіївка, Лиман, Торецьк, Соледар, Микільське, Мар’їнка, Красногорівка, Кам’янка, Залізне, Бахмут, Нью-Йорк, Діброва, Бахмутське, Дронівка, Озерне, Олександрівка, Ставки, Ямпіль, Богородичне, Новоселівка, Солодке, Новомихайлівка.

Читайте також: У Сєвєроднецьку внаслідок ворожого обстрілу загинули чоловік та жінка

У Луганській області були обстріляні Сєвєродонецьк, Борівське, Лисичанськ, Привілля, Новодружеськ, Рубіжне, Катеринівка, Білогорівка, Золоте, Гірське, Попасна, Комишуваха, Тошківка, Щедрищеве, Устинівка.

Ворог пошкодив 77 об’єктів, серед яких 61 житловий будинок. Руйнувань зазнала багатопрофільна лікарня у Сєвєродонецьку, під час обстрілу були поранені 9 осіб.

Також руйнувань зазнали середня школа у Дружківці Краматорського району, школа і вище професійне училище у Сєвєродонецьку, мечеть у Бахмуті, сільськогосподарський склад у Соледарі Бахмутського району, продовольчий магазин у Торецьку, фенольний завод у Нью-Йорку Бахмутського району (стався витік нетоксичної речовини), автомобільний міст через річку Борова у Сєвєродонецьку та кафе у Залізному Бахмутського району.

Читайте також: На Луганщині захисники підірвали захоплені росіянами залізничні мости

Підрозділи Державної служби надзвичайних ситуацій, що входять до складу угруповання Об’єднаних сил, ліквідували шість пожеж.

За минулу добу з районів ведення бойових дій рятувальники евакуювали 257 людей.

У Мирнограді Покровського району піротехніки виявили пластикову вибухову речовину.

Як повідомляв Укрінформ, на Луганщині російські війська зазнають втрат та відступають на підступах до Сєвєродонецька, але не зупиняються. Для стримування ворога ЗСУ підірвали залізничні мости між Рубіжним та Сєвєродонецьком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-