рф намагається максимально розставити своїх гауляйтерів на захоплених територіях – Денисенко

рф намагається максимально розставити своїх гауляйтерів на захоплених територіях – Денисенко

Укрінформ
російські загарбники наразі розставляють «смотрящих» за захопленими в Україні населеними пунктами з навколокримінальних елементів.

Про це радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко поінформував у ефірі всеукраїнського телемарафону, передає кореспондент Укрінформу.

«Наразі прийнято (серед загарбників – ред.) рішення цементувати владу, намагатися ставити максимально своїх гауляйтерів, щоб укріпити владу на місці, а вже потім вирішувати, що робити далі. Поки особливо їм це не вдається. З того, що ми бачимо по різних регіонах і містах, то подекуди вилізають навколокримінальні елементи, які стають «смотрящими» за певними містами і населеними пунктами», - поінформував Денисенко.

За його словами, дуже часто фіксується те, що на другі ролі, а інколи і на перші, виходять коханки чи діти цих навколокримінальних елементів. Зокрема, навіть є зафіксований випадок на Запоріжжі, коли одну з віджатих заправок було подаровано коханці одного з цих гауляйтерів.

Читайте також: Поставлені «керувати» на Херсонщині офіціантки і вишибали вже планують втечу до Криму

Також він уточнив, що раніше на захоплені території, зокрема, Донеччини і Херсонщини, приїжджали делегації «інспекторів» від кремля, щоб зрозуміти, якою там є ситуація, і що можна, а що не можна робити. І, судячи з усього, було прийнято рішення відкласти і питання референдумів, і питання вирішення, якою є подальша доля, з точки зору росіян, цих територій, на кілька місяців.

«Варіантів є кілька, з їхньої точки зору: це створення народних республік, це об’єднання всіх цих республік у так звану новоросію, зокрема, і це анексія і приєднання усього цього до рф. Наразі, який варіант буде обрано, і чи буде обрано взагалі хоч якийсь, це питання підвисло, бо у кремлі поки не розуміють взагалі, як буде далі розвиватися війна, з однієї сторони. З іншої – вони розуміють про достатньо жорсткий спротив українського населення, яке не хоче і не збирається іти до хнр-ів російських імперій чи СРСР-2», - сказав радник міністра внутрішніх справ.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Денисенко заявив, що наразі у рф немає розуміння того, що робити із захопленими українськими територіями, якогось конкретного рішення щодо цього наразі у країні-загарбниці не прийнято.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-