Поставлені «керувати» на Херсонщині офіціантки і вишибали вже планують втечу до Криму

Поставлені «керувати» на Херсонщині офіціантки і вишибали вже планують втечу до Криму

Аудіо
Укрінформ
Колишні офіціантки і вишибали, призначені росією "керівниками" у тимчасово захопленій Херсонській області, уже планують бігти до Криму.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

(Обережно, відео містить ненормативну лексику)

Через свій непрофесіоналізм вони ведуть регіон до гуманітарної кризи і самі це розуміють, про що свідчить нове перехоплення СБУ, на якому зафіксована розмова двох колаборантів.

"Вопросы с топливом не решаются... Вопросы с лекарствами не решаются..., с зарплатами и пенсиями не решаются... Люди умирают, без медикаментов. Уже начинают потихоньку русских ненавидеть…", – говорить своїй "колезі" один з колаборантів. Співрозммовниця підхоплює: "Вот уже седьмой день нет гуманитарки".

Читайте також: На Запоріжжі «керівником» селища окупанти поставили тамаду, а «мером» - торговку

Вони разом роблять висновок: "Если ничего не поменяется, в июне надо тикать… Мы с Каринкой на все лето едем в Крым. Где-то она официанткой, я где-то там барменом, официантом, или вышибалой, как я раньше был".

"Напевно, вони забули, що і Херсонщина, і Крим – це Україна. А за державну зраду і співпрацю з окупантами їм доведеться відповісти", - наголосили в СБУ.

Читайте також: У Бердянську загарбники зробили двірника «заступником мера»

Як повідомляв Укрінформ, уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова заявила, що російські загарбники продовжують примусову паспортизацію громадян України, яких депортували до тимчасово окупованого Криму з Херсонської та Запорізької областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-