На Херсонщині російські загарбники викрали фермера-ексдепутата облради

На Херсонщині російські загарбники викрали фермера-ексдепутата облради

Укрінформ
На Херсонщині російські війська викрали директора фермерського господарства «Акант», ексдепутата обласної ради Віктора Помазнюка.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Каховська міська територіальна громада.

"11 травня зі свого будинку озброєнними військовими рф було забрано директора ФГ «Акант», колишнього депутата Херсонської облради Помазнюка Віктора Анатолійовича (1966 р.н.)", - йдеться у повідомленні.

Припускають, що директор фермерського господарства перебуває у відділенні поліції у Новій Каховці.

Читайте також: На Херсонщині загарбники відпустили викраденого ними директора школи

Як повідомляв Укрінформ, ворог блокує "зелені коридори", евакуацію з регіону. Військові рф викрадають мирних жителів області, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО. На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупиняється бізнес.

Частина аграріїв не вийшли на весняно-польові роботи зовсім, частина - працюють на власних запасах пального, добрив, а є ті, хто співпрацює з ворогом і закуповує ресурси в загарбників.

Фермери працюють в умовах тиску з боку російських загарбників, у сільгоспвиробників забирають техніку, поля заміновані. Ворог вивозить з Херсонщини зернові.

На Херсонщині російські загарбники дозволили фермерам сіяти тільки зерно і соняшник і вимагають, щоб фермери погоджувалися безкоштовно віддавати 70% майбутнього врожаю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-