На Херсонщині загарбники відпустили викраденого ними директора школи

На Херсонщині загарбники відпустили викраденого ними директора школи

Укрінформ
На Херсонщині загарбники звільнили викраденого ними 30 квітня каховчанина, директора школи Віктора Пендальчука.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Каховська міська територіальна громада.

"Додому повернувся наш каховчанин директор школи Пендальчук Віктор Михайлович, який був забраний озброєними військовими рф ще 30 квітня", - йдеться у повідомленні.

Водночас у громаді повідомили про те, що окупанти продовжують викрадати місцевих мешканців - 12 травня прямо з оселі російські військові забрали каховчанина Олександра Остапенка та 13 травня - каховчанина Максима Цегельника.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині у місті Каховка 30 квітня російські загарбники викрали з дому директора школи Віктора Пендальчука.

Читайте також: Поставлені «керувати» на Херсонщині офіціантки і вишибали вже планують втечу до Криму

На Херсонщині загарбники погрожують адміністраціям шкіл "підвалами", вимагаючи документацію та ключі. У Каховці колаборантка пропонує вчителям за роботу "сухпайки".

Ворог блокує "зелені коридори", евакуацію. Військові рф викрадають мирних жителів області, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти.

На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес. У Херсоні російські військові захопили гуманітарний хаб, організований для допомоги херсонцям та медустановам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-