Ворог тримає у заручниках 58 дітей з Херсонського обласного Будинку дитини

Ворог тримає у заручниках 58 дітей з Херсонського обласного Будинку дитини

Укрінформ
російські окупанти буквально тримають у заручниках 58 дітей з Херсонського обласного Будинку дитини.

Про це у Фейсбуці заявив депутат Херсонської облради Сергій Хлань, передає Укрінформ.

"Російські окупанти буквально тримають в заручниках 58 дітей Херсонського обласного Будинку дитини. Вихованцям - до чотирьох років, і багато з них мають ураження нервової системи. Тому будь-які стресові ситуації вкрай негативно впливають на їхнє здоров’я. Після окупації задля додаткової безпеки їх вивезли в інше місце під додаткову турботу від небайдужих людей. Проте російські військові змусили повернути дітей до Будинку й сказали, що тепер опікуватись малюками будуть вони. Згодом таки завітали в заклад — в камуфляжі, на БТРі і зі зброєю. До маленьких дітей і їхніх виховательок. Виявляється це так хотіли попередити про приїзд гості з москви", - написав Хлань.

Того ж дня росіяни з’явилися знову, і знову на БТРах. З ними — якась невідома жінка і ґауляйтер - колаборант Володимир Сальдо, повідомив депутат облради.

Читайте також: росія вбила в Україні вже 227 дітей

Як зазначив Хлань, згодом росіяни опублікували в себе на ресурсах новини, що у Херсоні "з візитом" була віцеспікерка держдуми. Як зазначив Хлань, Сальдо під час "візиту" удавав, що все весело й дружньо, ледве не ліз з обіймами до персоналу, який від нього відвертався й співпрацювати не збирався. Над будівлею висить російська ганчірка, керівництво змушують розпочати "співпрацю", інформує депутат облради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-