Заступник керівника ОП поспілкувався з мешканцями зруйнованого росіянами села на Київщині

Заступник керівника ОП поспілкувався з мешканцями зруйнованого росіянами села на Київщині

Фото
Укрінформ
Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко відвідав село Мощун на Київщині, та обговорив з місцевими мешканцями питання забезпечення та відновлення населеного пункту.

Про це Тимошенко написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Відвідали село Мощун. Незважаючи на те, що прибули ми з інспекцією гуманітарного штабу, до нас на зустріч прийшли ледь не всі люди, які зараз там проживають. Усі вони пережили страшну окупацію і чи не кожен будинок зазнав серйозних руйнувань", - написав Тимошенко.

Він додав, що з місцевими мешканцями обговорили всі нагальні питання: від допомоги держави у відбудові зруйнованих осель, відновлення електропостачання, організації транспортного сполучення до приєднання садових товариств та вивезення побутових відходів.

"Для Офісу Президента, Київської ОВА та місцевої влади важливий кожен, навіть найменший, населений пункт і кожен його житель. Тому докладемо максимум зусиль для вирішення всіх обговорених проблем", - наголосив Тимошенко.

Читайте також: Відновлений міст у Стоянці під Києвом планують відкрити наприкінці травня

Як повідомляв Укрінформ, Київська обласна військова адміністрація розробила проєкт будівництва в Ірпені житлового комплексу із соціальною інфраструктурою орієнтовною житловою площею 50 тис. кв. метрів для людей, які втратили своє житло. У ньому має бути орієнтовно 900–1000 квартир.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-