Відновлений міст у Стоянці під Києвом планують відкрити наприкінці травня

Відновлений міст у Стоянці під Києвом планують відкрити наприкінці травня

Укрінформ
​​Відкриття руху відновленим мостом у селі Стоянка Києво-Святошинського району Київської області заплановано на 29 травня.

Як передає Укрінформ, про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі.

“Сьогодні за дорученням Президента України разом з головою Київської обласної військової адміністрації Олександром Павлюком та керівником гуманітарного штабу Київської області Олексієм Кулебою проінспектували хід відновлювальних робіт зруйнованого мосту через р. Ірпінь у Стоянці, який було підірвано 25 лютого, аби перешкодити наступу російських військ”, - поінформував Тимошенко.

За його словами, всього за 5 днів після звільнення Київщини від російських військ було змонтовано тимчасовий міст по лівому проїзду автодороги для того, щоб відкрити рух великовантажного транспорту в напрямку Київ - Житомир в найкоротші терміни.

“Станом на зараз уже демонтовано два прольоти зруйнованого мосту, влаштовано монолітні фундаменти, змонтовано тимчасові опори та тривають підготовчі роботи по влаштуванню монолітної плити. Згодом буде влаштовано верхній шар асфальтобетонного покриття”, - додав Тимошенко.

Читайте також: У Пущі почали відновлювати маршрут трамвая, який постраждав під час наступу на Київ

“Усі роботи тривають відповідно до графіку, і на 29 травня вже заплановане відкриття руху відновленим мостом”, - заявив заступник керівника ОП.

Як повідомляв Укрінформ, 18 квітня Тимошенко поінформував, що у селі Стоянка відкрили тимчасовий міст, що дозволило розблокувати рух транспорту між Києвом і Житомиром.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-