Мешканців Генічеського району закликають ігнорувати «перепис» від загарбників

Мешканців Генічеського району закликають ігнорувати «перепис» від загарбників

Укрінформ
Мешканців Генічеського району Херсонської області закликають ігнорувати запланований загарбниками нібито "перепис населення".

Про це у Фейсбуці заявив депутат Херсонської облради Сергій Хлань, передає Укрінформ.

"У Генічеському районі окупанти "запрошують" мешканців прийти з документами до сільради. Російські загарбники нібито планують "перепис населення". Хочуть почати з понеділка, 16 травня, і завершити до кінця місяця, в об‘явах вказують, що стосується це тих, хто має місцеву прописку", - йдеться у повідомленні

Як зазначає депутат облради, Генічеськ вже став своєрідним майданчиком їхніх невдалих експериментів. На черзі ще один, адже, як мінімум, не у всіх населених пунктах району загарбники мають своїх "керівників". Їх бракує навіть у великих містах. За його словами, кадровий потенціал ніякий: божевільні закінчились, призначати нікого, співпрацювати з ними ніхто не хоче.

Читайте також: росія може анексувати «л/днр» та Херсон у найближчі тижні чи місяці – Карпентер

Хлань впевнений, що окупанти будуть мати не перепис, а ще один провальний план на Херсонщині.

Депутат облради закликав мешканців області ігнорувати подібні заклики російський окупантів. Якщо робити це масово — окупант буде безсилий, підкреслив він.

Як повідомляв Укрінформ, ідея з "референдумом" на Херсонщині провалилася. російські окупанти розглядають різні варіанти щодо нещодавно окупованих територій, зокрема це створення так званого кримського федерального округу.

Читайте також: російські «референдуми» на окупованих територіях України не будуть визнані – ЄС

Колаборант Кирило Стремоусов заявив, що призначена окупантами так звана військово-цивільна адміністрація звернеться до путіна щодо прийняття регіону до складу рф.

Будь-які сценарії і маніпуляції російських окупантів та колаборантів зі "статусом" Херсонської області є юридично нікчемними і не відповідають ні позиціям органів місцевого самоврядування, ні жителів області. Про це заявив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

Читайте також: російські війська націлились захопити всю Херсонщину – командування «Південь»

Депутати Херсонської обласної ради як представники спільних інтересів територіальних громад Херсонської області 12 березня прийняли звернення про те, що Херсонщина – це частина суверенної та унітарної України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-