Ворог обстріляв Золочівську громаду на Харківщині: зруйновані будинки та підприємства

Ворог обстріляв Золочівську громаду на Харківщині: зруйновані будинки та підприємства

Фото
Укрінформ
Армія рф обстріляла Золочівську громаду на Харківщині, у результаті зруйновані будинки та підприємства, за попередніми даними, постраждалих немає.

Як передає Укрінформ, про це Суспільному повідомив голова громади Віктор Коваленко.

За словами Коваленка, в ніч на 12 травня росія випустила дві ракети по селищу Золочів. «Знищена низка підприємств та техніка. О 3:00 окупанти обстріляли село Уди. Один будинок знищений, один пошкоджений. Вранці 12 травня російські війська вдарили по селу Уди ще раз. Внаслідок ракетного удару зруйновано деревообробне підприємство. Прямим ударом по селу Світличне Золочівської громади знищений медпункт», - ідеться в повідомленні.

Також окупанти 12 травня обстріляли село Олександрівка. За даними голови громади, в селі знищений один будинок і ще три пошкоджені. Також пошкоджена будівля старостинського округу.

росіяни обстріляли Золочівську громаду на Харківщині / Фото Віктора Коваленка

Як повідомлялося, Золочівська громада постійно зазнає обстрілів. Вона межує з росією і Дергачівською громадою, де ведуться бойові дії. Станом на 2 травня, у громаді загинули 22 особи, близько 60 – зазнали поранень.

Читайте також: Розтрощена Комишуваха: як виглядає селище під Запоріжжям після 18 обстрілів за день

5 травня в селі Макарове Золочівської громади від кулі російського снайпера загинув 68-річний чоловік.

Внаслідок російських обстрілів 8 травня в селі Калинове загинули двоє людей.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-