До злочинів росіян на Херсонщині додався наркобізнес

До злочинів росіян на Херсонщині додався наркобізнес

Укрінформ
До злочинів загарбників у Херсонській області додався наркобізнес - російські військові та їхні прислужники в Генічеській громаді зайнялися організацією плантацій конопель.

Про це у Фейсбуці повідомив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський, передає Укрінформ.

"У кожній країні є мафія, але тільки в росії у своєї мафії є ​​своя країна. До всіх раніше відомих злочинів орків на території Херсонської області додався наркобізнес. Орки та їхні прислужники в Генічеській громаді зайнялися організацією плантацій коноплі, обіцяючи місцевим "аграріям" захист, відсоток із прибутку та посади у своїх "регіональних адміністраціях", - повідомив Соболевський.

Власне, це приблизно все, що може дати Херсонській області "русский мир", окрім пам'ятників радянської епохи, терору та дефіциту всього, зазначив перший заступник голови облради.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області загарбники та колаборанти намагаються створити систему обласних департаментів, посилюють фільтраційні заходи.

Читайте також: Естонія знищить партію кокаїну на пів мільярда євро, вилучену на шляху до рф

На Херсонщині ворог блокує "зелені коридори", евакуацію. Загарбники викрадають мирних мешканців області, серед яких журналісти, керівники громад, депутати, активісти, учасники АТО. На захопленій Херсонщині російські військові утримують у підвалах близько 500 людей.

На тимчасово захопленій території регіону вичерпуються ресурси, зупинився бізнес. У Херсоні агресори захопили гуманітарний хаб, організований для допомоги херсонцям та медзакладам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-