В Ізюмі люди без техніки між обстрілами розбирають завали житлових будинків

В Ізюмі люди без техніки між обстрілами розбирають завали житлових будинків

Відео
Укрінформ
На Харківщині в окупованому Ізюмі, де виявили тіла 44 загиблих в одному будинку, люди без техніки між обстрілами розбирають зруйновані будівлі.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба Харківської обласної військової адміністрації з посиланням на голову ОВА Олега Синєгубова, передає Укрінформ.

«Такий будинок в Ізюмі не один, на жаль. І спеціальної техніки для розбору завалів там немає, все робиться вручну і не цілодобово. Коли немає обстрілів, люди виходять і намагаються розібрати завали», - сказав Синєгубов.

За його словами, достеменно невідомо, чи люди перебували під час артилерійського обстрілу в підвалі, чи по своїх оселях. Будинок було зруйновано повністю.

Читайте також: Серед загиблих під завалами будинку в Ізюмі є сім'ї по п'ять людей

Як повідомляв Укрінформ, 10 травня стало відомо, що в тимчасово захопленому місті Ізюм Харківської області у завалах п’ятиповерхового будинку знайшли тіла 44 загиблих цивільних. Серед загиблих є дві сім'ї по п'ять осіб, ще дві – по три.

Місто Ізюм перебуває в окупації вже понад два місяці й залишається найгарячішою точкою Харківської області. В його напрямку постійно ведуться бої, але Збройні Сили України тримають свої позиції.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-