Масовка з Криму, автоматники й колаборанти: у Херсоні масштабного «Дня побєди» не вийшло

Масовка з Криму, автоматники й колаборанти: у Херсоні масштабного «Дня побєди» не вийшло

Фото
Укрінформ
У Херсоні російські загарбники і колабораціоністи не змогли організувати масове відзначення "Дня побєди", вони зібрали кілька сотень людей, яких охороняли десятки автоматників.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє херсонський сайт "Мост".

"Широкомасштабне святкування головного свята окупантів «Дєнь побєди» у Херсоні пройшло дуже скромно. Зранку біля танка зібралося кілька сотень людей, яких розважали весільні лабухи у пілотках, яких ще вчора привезли з Сімферополя. Їх охороняли десятки автоматників",- йдеться у повідомленні.

Як зазначає видання, судячи з відео, серед учасників були немісцеві люди, яких завезли у місто. З місцевих колаборантів захід відвідали російські посіпаки Кіріл Стремоусов, Володимир Сальдо та Олексій Журавко. Самопроголошений «мер» Олександр Кобець не з'явився навіть тут. Короткою ходою від танка до меморіалу пройшло декілька сотень людей. Там їх чекали поки що живі російські десантники, які стояли на порожньому майданчику, який у минулі роки був вщент заповнений людьми, інформує видання.

Читайте також: У Міноборони кажуть, що держава робить усе для запобігання псевдореферендумам на Херсонщині

Для порівняння "Мост" публікує фото з масштабних минулорічних відзначень у Херсоні.

Як повідомляв Укрінформ, росіяни для масовки на акцію у Херсоні з відзначення 9 травня завозять акторів з тимчасово окупованого Сімферополя і так званої "ДНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-