Українські воїни відійшли від Попасної на заздалегідь підготовлені позиції - Гайдай

Українські воїни відійшли від Попасної на заздалегідь підготовлені позиції - Гайдай

Укрінформ
Українські військові відійшли від Попасної на заздалегідь підготовлені більш міцні позиції.

Про це повідомив у Телеграмі голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

"Наші війська відійшли від Попасної. ЗСУ знаходяться зараз на більш міцних позиціях, які підготували завчасно. Плани рашистів захопити повністю Луганську область до 9 травня нездійсненні", - зазначив очільник ОВА.

Він додав, що всі вільні населені пункти Луганщини є гарячими точками, зараз їдуть стрілецькі бої в Білогорівці, Воєводівці та в напрямку Попасної.

Читайте також: Ракетні обстріли, техніка та «вагнерівці»: ворог намагається прорватися в Попасну

Як повідомляв Укрінформ, у суботуросіяни скинули авіабомбу на школу в Білогорівці вона пробила дах, вибухнула всередині, сталося займання. Внаслідок цього удару загинуло щонайменше 62 особи.

Крім того,росіяни поцілили у двоповерхівку в селі Шипілове, там у підвалі ховалися 11 людей. Зараз рятувальні операції у Білогорівці і Шипіловому тривають.

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинять спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-