В окупованому Луганську лікарні забиті пораненими загарбниками та їхніми трупами

В окупованому Луганську лікарні забиті пораненими загарбниками та їхніми трупами

Укрінформ
В окупованому Луганську лікарні повністю забиті пораненими бойовиками та їхніми трупами, які були доставлені з лінії фронту.

Про це у своєму відеозверненні у Телеграмі заявив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У Луганську лікарня забита повністю бойовиками та трупами їх. Вони навіть не можуть декого упізнати. Далі буде для них гірше», - сказав начальник ОВА.

Він зазначив, що за два тижні, коли до наших військових дійде обіцяне західними партнерами озброєння, ситуація на фронті зміниться.

«Почне змінюватися десь за два тижні. І кількість боїв, звісно, ​​збільшиться. Ті рішення, які ухвалив Захід щодо допомоги нам, вони реалізуються до двох тижнів. І за два тижні ми в принципі вже побачимо зміни», - переконаний Гайдай.

Читайте також: Із захоплених лікарень Луганщини загарбники вивозять сучасне обладнання - Гайдай

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської армії. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об'єкти інфраструктури, навчальні заклади, пошкоджено всі лікарні.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють і бомблять мирні міста та села України, катують та вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-