російські війська знову обстріляли Золочів на Харківщині, пошкоджені будинки та школи

російські війська знову обстріляли Золочів на Харківщині, пошкоджені будинки та школи

Укрінформ
російські війська вранці 2 травня обстріляли смт Золочів на Харківщині, внаслідок чого пошкоджено приватні будинки та два навчальних заклади.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба Харківської обласної прокуратури, передає Укрінформ.

«За даними слідства, вранці 2 травня військовослужбовці зс рф обстріляли смт Золочів Богодухівського району. Внаслідок обстрілу пошкоджено шість житлових будинків та два навчальних заклади», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Харківщині окупанти ведуть постановочні зйомки для пропагандистських каналів

Розпочато провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Досудове розслідування здійснюється слідчими СВ Управління СБУ в Харківській області.

Як повідомлялося, Золочівщина постійно зазнає обстрілів. Громада межує з рф і Дергачівщиною, де ведуться бойові дії та є тимчасово окуповані території. За даними голови громади Віктора Коваленка, починаючи з 24 лютого, загинули вже 22 місцевих жителя, біля 60 – зазнали поранень.

24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Вони обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-