війська рф обстрілюють Херсонщину з «Градів», є поранені

війська рф обстрілюють Херсонщину з «Градів», є поранені

Укрінформ
Ворог обстрілює Херсонщину з реактивних систем залпового вогню «Град», у селищі Нововоронцовка пошкоджені житлові будинки, школа, є поранені.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

“За даними слідства, військовослужбовці рф продовжують підступно обстрілювати з реактивних систем залпового вогню «Град» населені пункти Херсонщини. Внаслідок чергового ворожого обстрілу смт Нововоронцовка пошкоджено житлові будинки, школу”, - йдеться у повідомленні.

Осколкові поранення отримали місцеві жителі. У край тяжкому стані до лікарні доставлено чоловіка з уламковим пораненням шиї та переломом основи черепа, інформують в обласній прокуратурі.

Читайте також: На Херсонщині російські військові знищують кургани

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

24 лютого російський президент володимир путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки, вбивають мирне населення, вчиняють злочини проти людяності.

Фото: Херсонська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-