Щосуботи у центрі Львова діє фермерський продуктовий ярмарок від львівських виробників

Щосуботи у центрі Львова діє фермерський продуктовий ярмарок від львівських виробників

Фото
Укрінформ
У Львові щосуботи на площі Ринок діє фермерський ярмарок, на якому фермери області продають свою продукцію.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

«Львівський фермерський ярмарок вперше запрацював у липні 2020 року для того, щоб підтримати місцевих виробників та економіку країни у період епідемії коронавірусу. Так вже третій рік поспіль Львівська міська рада надає майданчик для місцевих фермерів, де вони можуть ділитися досвідом із колегами, презентувати свою продукцію та продавати її покупцю», - йдеться у повідомленні.

Гості ярмарку зможуть скуштувати та придбати натуральні та свіжі сири, молочні продукти, фрукти, овочі, свіжу рибу, салати, зелень, ковбаси і м’ясні вироби та безліч інших смаколиків.

Заплановано, що Львівський фермерський ярмарок діятиме щосуботи з 10.00 год. до 16.00 год. Триватиме він до середини осені.

Львівський фермерський ярмарок — це міська ініціатива у рамках програми «Купуй львівське», співорганізаторами якої є ТзОВ «Львівські ярмарки» та Сільськогосподарський дорадчий центр «Фермерська Країна».

На ярмарку свою продукцію представляють понад 20 фермерів з міста та області. З кожним із них відвідувачі мають можливість поспілкуватися особисто та дізнатися усі деталі про смачні товари: асортимент, склад, технологію виробництва та рекомендації щодо споживання.

Читайте також: Біля Львова Народний дім-довгобуд переоблаштують під житло для переселенців

Як повідомляв Укрінформ, американець Лео Сото з Маямі у центрі Львова створив меморіал «Стіна пам’яті» із фотографіями українців, які загинули внаслідок російського вторгнення в Україну.

Фото: Фейсбук Львівського фермерського ярмарку

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-