російські війська зранку обстріляли Дніпропетровщину

російські війська зранку обстріляли Дніпропетровщину

Укрінформ
Вранці росіяни обстріляли околиці села Велика Костромка у Криворізькому районі Дніпропетровської області та одне з сіл Синельниківського району.

Про це в Телеграмі повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Укрінформ.

"На ранок отримали "привіт" від окупантів: ворог обстріляв околиці Великої Костромки у Криворізькому районі. Поцілили по полях, ніхто з людей не постраждав. Також було обстріляно одне з сіл Синельниківського району, що межує із Запорізькою та з Донецькою областями", – написав очільник облради.

Інформація щодо руйнувань і постраждалих уточнюється. Наразі в регіоні ситуація контрольована, немає жодного російського загарбника.

Читайте також: російські обстріли зруйнували дві школи та 20 будинків на Луганщині

Як повідомляв Укрінформ, 27 квітня російські війська тричі за день обстріляли Велику Костромку, що межує з Херсонщиною, касетними боєприпасами. Людей, на щастя, не зачепило, але в результаті обстрілу село залишилось частково без світла.

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинять спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-