російські обстріли зруйнували дві школи та 20 будинків на Луганщині

російські обстріли зруйнували дві школи та 20 будинків на Луганщині

Укрінформ
У Луганській області 29 квітня через ворожі обстріли зазнали руйнувань дві школи та 20 будинків.

Як передає Укрінформ, про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Телеграмі.

“Дві школи та 20 будинків зазнали руйнувань 29 квітня, росіяни штурмують Рубіжне та Попасну. Це ті об’єкти, про пошкодження яких повідомили рятувальникам жителі Луганщини або пожежні самостійно виїжджали на місця подій”, - повідомив Гайдай.

Міста та села Луганщини за минулу добу витримали 16 масованих артилерійських атак.

Так, сьогодні вночі диспетчер отримав повідомлення про влучання російського снаряда по двох сусідських будинках в Рубіжному, які були зруйновані та охоплені полум’ям. Є випадки із займанням покинутого житла чи пошкодження без розповсюдження вогню. Ще два будинки палали у Новодружеську, Державна служба з надзвичайних ситуацій змогла прорватися в район міста, як тільки вщухли обстріли.

Пошкоджено також п’ять житлових будинків у Гірському, ще 10 – в Оріховому.

російська армія вчора обстріляла будівлю школи в нових районах Сєвєродонецька, там сталося займання в кабінетах.

Начальник Луганської обласної військової адміністрації додав, що пізніше стало відомо про пошкодження ще одного освітнього закладу міста.

Як повідомляв Укрінформ, за добу, 29 квітня в зоні проведення операції Об'єднаних сил українські військові знищили 11 російських танків та десятки одиниць іншої техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-