На Миколаївщині росіяни обстрілюють населені пункти, з яких відступили

На Миколаївщині росіяни обстрілюють населені пункти, з яких відступили

Укрінформ
На Миколаївщині населені пункти, звідки російські війська відступили, продовжують потерпати від їхніх же обстрілів.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь» у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Ситуація в нашій зоні відповідальності залишається стабільно напруженою. На Миколаївщині населені пункти, звідки рашисти відступили, продовжують потерпати від їх же обстрілів. Ворожі війська, побоюючись підходу наших підрозділів, гатять по мирному населенню, в тому числі намагаючись вдарити і по наших позиціях», - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що за минулу ніч нашими ракетно-артилерійськими підрозділами уражено 11 цілей противника. Втрати уточнюються.

Читайте також: На півдні українська артилерія вразила 11 ворожих цілей

На окупованих територіях Херсонщини і Миколаївщини загарбники намагаються просувати ідею невідворотності закріплення регіонів під владою росії.

Ця діяльність успіхів не має, адже місцеві чинять відчайдушний спротив, незважаючи на розгін мітингів, залякування та подворові обходи окупантів.

Читайте також: У Миколаєві ракетним ударом загарбники зруйнували підприємство з виготовлення будматеріалів - ОК "Південь"

Готуючи чергову фейкову картинку для пропагандистського телебачення, окупанти намагаються загітувати ветеранів та дітей війни долучитися до святкування 9 травня.

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-