На півдні українська артилерія вразила 11 ворожих цілей

На півдні українська артилерія вразила 11 ворожих цілей

Укрінформ
На півдні України ракетно-артилерійські підрозділи Збройних сил України вразили 11 цілей ворога.

Як передає Укрінформ, про це Оперативне командування "Південь" повідомляє у Фейсбуці.

“Протягом ночі нашими ракетно-артилерійськими підрозділами уражено 11 цілей противника. Втрати уточнюються”, - ідеться в повідомленні.

В оперативному командуванні заявляють, що ситуація в їхній зоні відповідальності залишається стабільно напруженою.

На тимчасово захоплених територіях Херсонщини і Миколаївщини російська армія намагається просувати ідею невідворотності закріплення регіонів під владою росії. Ця діяльність успіхів не має, місцеві жителі чинять відчайдушний спротив, попри розгін мітингів та залякування.

Ворог намагається агітувати ветеранів та дітей війни долучитися до святкування 9 травня для створення чергової фейкової картинки пропагандистському телебаченню.

Населені пункти Миколаївщини, звідки російська армія відступила, продовжують потерпати від їх обстрілів. Ворожі війська, побоюючись підходу українських підрозділів, обстрілюють мирне населення, а також намагаються вдарити по позиціях Збройних сил України.

На Одещині продовжуються контрдиверсійні заходи. Корабельне угруповання ворога контролює північно-західну частину Чорного моря, блокуючи судноплавство. Загроза ракетних ударів з моря залишається високою. Також імовірна атака стратегічною авіацією.

Читайте також: У Маріуполі бійці полку «Азов» вже знищили щонайменше 1157 загарбників

В ОК “Південь” закликають українців дотримуватися заходів безпеки. А також пильнувати ситуацію і дії підозрілих осіб, інформувати компетентні органи, не розголошувати відомостей про діяльність та переміщення ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, з 24 лютого по 29 квітня Збройні Сили України знищили близько 23 тисяч російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-