Громади Сумщини отримали електроінструменти від U-LEAD з Європою

Громади Сумщини отримали електроінструменти від U-LEAD з Європою

Фото
Укрінформ
Десять громад Сумської області отримали набори електричних інструментів від Програми «U-LEAD з Європою»

Про це Укрінформу повідомили у U-LEAD.

Зазначається, що гуманітарну допомогу передали у Бездрицьку, Боромлянську, Великописарівську, Верхньосироватську, Краснопільську, Лебединську, Охтирську, Степанівську, Тростянецьку та Чернеччинську громади Сумщини. Пакети термінової допомоги містять у собі набори техніки, які будуть корисними громадам аби потурбуватися про своїх жителів та внутрішньо переміщених осіб.

«Допомога сформована у вигляді пакетних рішень. Пакети “Відновлення” містять генератори, ланцюгові пили та інші інструменти, необхідні для первинних ремонтних робіт, пов'язаних з наслідками воєнних дій. Загалом таку допомогу у найближчі пару тижнів отримають 250 громад країни в рамках ініціативи Програми U-LEAD спільно з Мінрегіоном», - повідомила керівниця Регіонального офісу U-LEAD у Сумській області Марина Лобова.

У Тростянецькій міській громаді зауважили, що передана сучасна техніка та інструменти стануть у нагоді комунальникам громади як для відновлення пошкодженої інфраструктури під час військової агресії з боку рф, так і для подальшого виконанні робіт на об’єктах комунальної власності Тростянця.

Тростянецька громада також висловлює подяку за підтримку Програми «U-LEAD з Європою» і всім причетним до доброї справи, які не залишились байдужими до потрясінь та горя, що довелося пережити тростянчанам під час окупації.

У Краснопільській селищній громаді розповідають, що отримане обладнання для працівників галузі комунального господарства забезпечить їхню стабільну роботу.

В «U-LEAD з Європою» наголосили, що продовжують підтримувати місцеве самоврядування України, та додали, що територіальні громади своєю спільною роботою наближають перемогу над російським ворогом.

Читайте також: На Кіровоградщині громада ухвалила програму спротиву та оборони

Як повідомлялося, Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами: Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією - для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян та розширює можливості громад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-