На Луганщині знайшли вбитим місцевого колаборанта –  розвідка

На Луганщині знайшли вбитим місцевого колаборанта – розвідка

Укрінформ
У тимчасово захопленому смт Новоайдар Луганської області 25 квітня зник місцевий колаборант Павло Шароградський, незабаром його знайшли вбитим пострілом у голову та з пораненнями на тілі.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Телеграмі.

«Шароградський до початку російського вторгнення був «професійним громадським діячем». Певний час був директором комунальної установи Новоайдарський селищний центр «Спорт для всіх» та засновником ГО «Новоайдарська січ». Жодного бізнесу чи високодохідної роботи не мав, втім представляв себе як високозабезпечену людину», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Маріуполі загарбники вже два тижні не можуть знайти охочого на посаду «директора» школи

У ГУР повідомляють, що після захоплення Новоайдара запропонував росіянам свої послуги. Чоловік надавав ворогу інформацію про патріотів, учасників АТО/ООС, членів їхніх родин та про співробітників місцевої адміністрації з проукраїнськими поглядами.

Шароградський був викрадений із приміщення Щастинської РДА, де брав участь у «нараді» з особами у балаклавах та формі армії рф.

Щодо Шароградського відкрито кримінальне провадження про державну зраду.

Читайте також: Мер Херсона відмовився співпрацювати з колаборантами та загарбниками

Як повідомляв Укрінформ, 25 квітня у мерії захопленої російськими загарбниками Кремінної, де проходила нарада силовиків та чиновників «лнр», вибухнув газ, усі присутні загинули.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-