У середу ворожий снаряд влучив у палату лікарні Сєвєродонецька, загинула жінка

У середу ворожий снаряд влучив у палату лікарні Сєвєродонецька, загинула жінка

Укрінформ
На Луганщині у лікарні Сєвєродонецька через пряме влучання снаряду російських загарбників у палату загинула жінка. Після обстрілів в лікарні зникли світло і вода, але меддопомога населенню надається.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Медичний заклад росіяни обстріляли 27 квітня… Руйнувань різного значення зазнали три поверхи. На одному з них сталося пряме влучання снаряду в палату. Жінка, яка там знаходилася, загинула на місці. До речі, її було госпіталізовано на минулому тижні з осколковими пораненням ніг», - написав очільник області.

Він зазначив, що також на території медичного закладу обстрілами російських військ пошкоджено котельню та складські приміщення. Після обстрілів в лікарні зникли світло і вода, але лікарі продовжують надавати допомогу населенню.

Читайте також: Вороги пошкодили 347 лікарень в Україні

Гайдай нагадав, що загалом на Луганщині залишилися усього дві лікарні, де надається допомога постраждалому населенню, – в Сєвєродонецьку та Лисичанську.

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні. За словами керівника Луганської ОВА, у регіоні, станом на 19 квітня, залишалося понад 60 тис. мирних мешканців, які відмовлялися евакуюватися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-