У Дергачах на Харківщині від вибухів ворожих снарядів загинули двоє людей

У Дергачах на Харківщині від вибухів ворожих снарядів загинули двоє людей

Укрінформ
У Дергачівській громаді на Харківщині за минулу добу, 27 квітня, внаслідок ворожих обстрілів загинули щонайменше двоє мирних мешканців, кількість поранених встановлюється.

Про це повідомляє в Телеграмі пресслужба Дергачівської міської ради, передає Укрінформ.

"️За нашими даними, на підконтрольній Україні частині Дергачівської громади від вибухів ворожих снарядів загинули щонайменше дві цивільні особи, кількість поранених уточнюється. До нас також доходить інформація про жертв на тимчасово окупованій території, однак ці дані у нинішніх умовах ми не можемо перевірити", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в громаді, на території Дергачівщини продовжуються активні бойові дії, які супроводжуються постійними обстрілами населених пунктів. Унаслідок бомбардувань зруйновані приватні будинки майже в кожному населеному пункті громади. Найбільше за добу 27 квітня постраждали Дергачі, Прудянка, а також Слатине, де було серйозно пошкоджено газорозподільчу систему, через що 10 селищ та сіл громади залишилися без газу.

Як повідомляв Укрінформ, 27 квітня унаслідок ворожих обстрілів у Харкові загинула 1 людина, 3 мирних мешканців отримали поранення, з них 2 - у важкому стані. Від обстрілів Чугуївського району отримали поранення 3 людей, в тому числі дитина 14 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-