У Харкові внаслідок ворожих обстрілів загинула одна людина, троє поранені

У Харкові внаслідок ворожих обстрілів загинула одна людина, троє поранені

Укрінформ
У середу, 27 квітня, російські загарбники продовжили обстрілювати з артилерії, мінометів, РСЗВ райони Харкова, внаслідок чого загинула одна людина, троє дістали поранення.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Унаслідок ворожих обстрілів у Харкові, на жаль, загинула 1 людина, 3 мирних мешканців отримали поранення, з них 2 - у важкому стані. Від обстрілів Чугуївського району отримали поранення 3 людей, в тому числі дитина 14 років", - написав очільник ОВА.

Він також поінформував, що ворог продовжує наступальні дії на Ізюмському напрямку в бік Барвінкового, Великої Комишувахи та Курульки. ЗСУ тримають оборону, постійно завдаючи ворогові втрат.

Читайте також: Ворог обстрілює Харківщину: пошкоджений газопровід, у Чугуєві є поранені

Крім того, за даними Синєгубова, бійці ЗСУ на Харківщині взяли у полон п’ятьох агресорів. Вони дезорієнтовані й деморалізовані, зараз дають свідчення про злочини свого командування. росіяни скаржаться на виснаження через великі втрати, тривалу участь у бойових діях, погане забезпечення та байдуже ставлення командирів до їхнього життя, зазначив голова ОВА.

24 лютого рф розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Збройні сили України та Сили територіальної оборони чинять опір росіянам та завдають їм великих втрат.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-