Сили оборони контролюють ділянку кордону з Придністров’ям і готові до будь-яких дій ворога

Сили оборони контролюють ділянку кордону з Придністров’ям і готові до будь-яких дій ворога

Укрінформ
Українські сили оборони надійно контролюють ділянку держкордону з так званим Придністров’ям і готові до будь-яких дій з боку ворога.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

«Ніч проти 27 квітня в Одесі та області минула без обстрілів, українські сили оборони надійно виконують бойові завдання у регіоні, в тому числі контролюють ділянку держкордону з так званим Придністров’ям і готові до будь-яких дій з боку ворога», – зазначив Братчук.

За його словами, триває також контрдиверсійна робота і протидія російським військам, які намагаються здійснювати повітряну розвідку. Є певні результати, про які буде повідомлено пізніше.

Речник ОВА додав, що тривають ремонтно-відновлювальні роботи на мосту через Дністровський лиман, пошкодженому ракетним ударом ворога. Рух транспорту на ньому частково обмежено.

Представник оперативного командування «Південь» Владислав Назаров додав у Телеграмі, що «ворог продовжує розхитування ситуації з провокаціями навколо Придністров’я, організовуючи імітації терактів та анонсуючи ракетні удари та розсилаючи повідомлення мешканцям «ПМР» від імені Збройних сил України з панічними закликами до евакуації. Російське угруповання військ в Придністров’ї приведено в повну бойову готовність».

Він також нагадав, що українські підрозділи завдали удару по ворожих позиціях на острові Зміїному. Зафіксовано влучання в пункт управління, знищення зенітно-ракетного комплексу «Стріла-10», корабельне угруповання флоту чф переформатовано в бік зменшення.

Зауважимо, що близько 7-ї години ранку звучали вибухи в районі курорту Затока – знову був обстріляний міст через Дністровський лиман.

Читайте також: ЗСУ знають про потужності військ рф у Придністров'ї та не бояться їх - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, раніше у придністровському регіоні біля селища Маяк повідомили про вибухи на радіотелецентрі.

Напередодні у будівлі міністерства державної безпеки самопроголошеного Придністров'я у Тирасполі сталася серія вибухів, жертв немає.

Головне управління розвідки Міноборони України заявило, що вибухи у столиці невизнаної «Придністровської молдавської республіки» – це спланована провокація російських спецслужб.

Так званий глава Придністров'я Вадим Красносельський заявив, що були зафіксовані три «терористичні атаки» – постраждали будівля МДБ у Тирасполі, військова частина в районі села Паркани та вежі радіотелецентру поблизу селища Маяк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-