Ворог обстріляв Зайцеве на Донеччині касетними боєприпасами

Ворог обстріляв Зайцеве на Донеччині касетними боєприпасами

Укрінформ
Підрозділи збройних сил російської федерації вночі обстріляли село Зайцеве Донецької області касетними боєприпасами.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00.

У Донецькій області активні бойові дії йдуть по всій лінії зіткнення. Ворог здійснював авіанальоти по Авдіївці та обстрілював місто з реактивної артилерії. Світлодарська тергромада і район села Зайцеве були обстріляні з касетних боєприпасів. Мар'їнка, Красногорівка, Вугледар, Лиман постійно обстрілюються з артилерії. В Маріуполі ситуація без змін. Захисники "Азовсталі" тримаються попри бомбардування.

На Полтавщині до ранку лунали повітряні тривоги, інформація про вибухи не підтвердилась.

На Дніпропетровщині вночі ворог обстріляв Зеленодольську громаду, що межує з Херсонщиною. У Зеленодольську російські військові влучили у підприємство енергетичної інфраструктури. Одна людина поранена. Загалом у громаді обстріляно кілька населених пунктів — сам Зеленодольск, села Мар’янське та Велика Костромка. У селах, попередньо, без постраждалих.

У Харкові вночі тривали обстріли, у Київському районі виникло кілька пожеж у багатоповерхових житлових будинках. Станом на зараз - постраждалих немає. У Харківській області протягом доби війська рф обстрілювали Золочів, Дергачі, Чугуїв. Ведуться бої в Ізюмському напрямку.

Практично вся територія Луганської області потерпала від ворожих обстрілів. Найбільше - Рубіжне та Лисичанськ. У Лисичанську росіяни обстріляли школу, у бомбосховищі якої перебували 23 людини. Жертв немає. За добу загинули троє цивільних.

На Херсонщині бойові дії тривають у прикордонних із сусідніми областями населених пунктах: Високопільська, Великоолександрівська, Нововоронцовська, Станіславська тергромади. Вибухи та обстріли лунали майже по всій території області.

Читайте також: На Донецькому напрямку ворог веде активні дії вздовж усієї лінії зіткнення

Водночас відносно спокійно ніч минула у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській, Одеській, Миколаївській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, Київській, Житомирській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Сумській та Чернігівській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-