Гайдай: «Знищення офіцерів ЗСУ» - черговий російський фейк

Гайдай: «Знищення офіцерів ЗСУ» - черговий російський фейк

Фото
Укрінформ
Сьогоднішнє повідомлення російських загарбників про знищення під час бою офіцерів ЗСУ – черговий фейк.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Сьогоднішнє повідомлення ворога про знищення офіцерів ЗСУ – черговий фейк. В Інтернет просторі ЗМІ окупанта тиражують новину про нібито знищення декількох військових Збройних сил України під час бою. Це нісенітниця», - написав очільник області.

За його словами, у якості доказів рашисти приводять фото документів українських захисників.

Читайте також: Загарбники знищили 70% Рубіжного, але оборона міста непохитна - Гайдай

«Та от, наприклад, командир 111-ї окремої бригади Територіальної оборони Луганської області Вячеслав Суханов напевно знає, що російські солдати розмістилися в його квартирі в окупованій частині Рубіжного. Тому і мають доступ до нагород офіцера. Та ще вручених йому, коли той був підполковником. Росіяни ніяк не можуть просунутися на фронті, не мають перемог, а докладати начальству щось потрібно. Тому і народжують подібні дешеві «побєди». Бо гроші отримати не за що – Збройні сили України виявилися міцнішими за розраховані ворогом три доби», - пояснив Гайдай.

Як повідомляв Укрінформ, на Луганщині російські загарбники знищили 70% Рубіжного, але українські військові тримають оборону.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото: луганщина.юа

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-