Відремонтувати водовід на Миколаїв сьогодні неможливо через обстріли - Кім

Відремонтувати водовід на Миколаїв сьогодні неможливо через обстріли - Кім

Укрінформ
Сьогодні немає можливості відремонтувати водовід "Дніпро-Миколаїв", оскільки місце пошкодження знаходиться під постійним обстрілом.

Про це на Телеграм-каналі повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, повідомляє Укрінформ.

«Щодо води. Місце, там, де необхідно полагодити трубу, знаходиться в "сірій" зоні між нашими військами і російськими окупантами. Там лінія вогню, постійні обстріли. Навіть коли ми полагодимо, є ймовірність, що вороги підірвуть її в іншому місці», - сказав Кім.

Стосовно можливого наступу, то, за його словами, потрібно бути готовими до всього, сьогодні ж ситуація напружено контрольована. «Наразі перспектив нападу немає, там усе розбомблено, їм мародерити нічого. По суті, час працює на нас, ми стали більш досвідченими», - наголосив глава ОВА.

Читайте також: Ворог атакує Миколаїв «Смерчами», щоб втриматися на зайнятих позиціях

Як повідомлялося, у Миколаєві з 12 квітня немає централізованого водозабезпечення через пошкодження на водоводі "Дніпро-Миколаїв" у Херсонській області.

24 лютого президент рфї путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Війська росії обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-