Ворог атакує Миколаїв «Смерчами», щоб втриматися на зайнятих позиціях

Ворог атакує Миколаїв «Смерчами», щоб втриматися на зайнятих позиціях

Укрінформ
Ворог атакує Миколаїв системами залпового вогню «Смерч», намагаючись втриматися на зайнятих позиціях. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь» у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Ворог намагається втриматися на зайнятих позиціях і звичною тактикою оскаженілого звіра вночі атакує Миколаїв РСЗВ «Смерч». Уражено житлові будівлі мирного населення, на жаль, один з мешканців загинув. Водночас, ворог продовжує артилерійсько-мінометні обстріли населених пунктів, з яких відступив. Таким чином, здійснюється і бойовий, і психологічний тиск на місцеве населення», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що на окупованих територіях Херсонщини і Миколаївщини продовжується діяльність військових рф із підготовки до фейкових «референдумів».

Читайте також: Мешканців Миколаївщини та Херсонщини закликали не брати участь у «бутафорських референдумах»

Перекривши виїзди з населених пунктів, окупанти захоплюють будівлі органів місцевої влади, зривають українські прапори, під бряцання зброї і роздачу гуманітарної допомоги збирають персональні дані місцевих для фабрикування результатів голосування.

Сили і тактика дій корабельного угруповання флоту агресора в Чорному морі також незмінні. Тож загроза ракетних ударів залишається.

Читайте також: Обстріли Миколаївщини: у лікарнях перебувають 210 поранених

Як повідомляв Укрінформ, 25 квітня внаслідок обстрілу на вул. Весняна с. Шевченкове Миколаївського району горів продуктовий кафе-магазин. На вул. Торговій м. Миколаєва внаслідок нічного обстрілу та осколкового поранення загинув чоловік у власному будинку.

З 24 лютого в Україні триває російська збройна агресія. Ворог обстрілює та знищує об'єкти інфраструктури, житлові райони українських міст і сіл, вбиває населення.

Фото: Vitaly V. Kuzmin

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-