Мешканців Миколаївщини та Херсонщини закликали не брати участь у «бутафорських референдумах»

Мешканців Миколаївщини та Херсонщини закликали не брати участь у «бутафорських референдумах»

Фото
Укрінформ
Депутати Миколаївської обласної ради висловили підтримку мешканцям тимчасово окупованих територій Миколаївської та Херсонських областей та закликали їх не брати участь у будь-яких «бутафорських референдумах».

Про це написала на своїй сторінці у Фейсбуці голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, посилаючись на рішення сесії облради від 26 квітня, передає Укрінформ.

«Сьогодні ми провели першу сесію Миколаївської обласної ради в умовах воєнного стану. Зокрема, висловили підтримку мешканцям тимчасово окупованих територій Миколаївської та Херсонських областей, та закликали їх продовжувати боротьбу і не брати участь у будь-яких «бутафорських референдумах». Миколаївщина усім чим може допомагає, тим, хто опинився на тимчасово окупованих територіях», - написала Замазєєва.

Крім того, за її словами, депутати висловили цілковиту солідарність з позицією Верховної Ради України щодо вчинення російською федерацією геноциду в Україні і чітку позицію стосовно «бутафорських референдумів» та категоричну позицію їх невизнання.

«Також ми вважаємо неприпустимими прояви колабораціонізму з боку представників місцевого самоврядування. На жаль, такі факти є і в нашій області", - зазанчила голова облради.

Читайте також: На Миколаївщині голову ОТГ підозрюють у державній зраді

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Фейсбук Anna Zamazeeva 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-