Армія рф обстріляла села на Запоріжжі з літака, танка, «Граду» та артилерії

Армія рф обстріляла села на Запоріжжі з літака, танка, «Граду» та артилерії

Укрінформ
Станом на 23:00 23 квітня військові рф вели обстріли по населених пунктах у Запорізькій області із застосуванням літака Су-24, танка, "Граду", ствольної артилерії, 120-міліметрових мінометів та крупнокаліберних кулеметів.

Про це у Фейсбуці повідомляють Сили оборони Запорізького краю, передає Укрінформ.

"Загарбники вели обстріли по населених пунктах із застосуванням літака Су-24, танка, реактивної системи залпового вогню "Град", ствольної артилерії, 120-мм мінометів та крупнокаліберних кулеметів за наступними напрямками: Гуляйпільське, Новоданилівка, Кам’янське, Григорівка, Времівка, Мала Токмачка, Малинівка, Павлівка, Малі Щербаки, Темирівка, Залізничне, Оріхів, Гуляйполе, Новопіль, Полтавка, Новоандріївка", – йдеться у дописі.

Читайте також: Територію Азовсталі війська рф поливали снарядами увесь вчорашній день – Денисенко

Як зазначається, завдаючи ракетних та артилерійських ударів, ворог знищує цивільну інфраструктуру, житлові будинки, шляхи сполучень, електростанції та постійно ставить під загрозу життя цивільних громадян.

Також повідомляється, що окупанти не полишають спроб проводити наступальні дії в східних районах області. Найбільш активні бойові зіткнення та постійні обстріли відбуваються в районі Гуляйполя та у напрямку межі з Донецькою областю. Українські захисники ведуть активну маневрену оборону.

Читайте також: Війна з росією: де ідуть найгарячіші бої та обстріл населених пунктів

На зайнятих рубежах з тимчасово захоплених територій області противник продовжує укріплюватися та збільшує зосередження своїх підрозділів у визначених районах.

Як повідомляв Укрінформ, на території Запорізької області російські війська почали масований наступ. В ОВА закликають людей евакуюватися з прифронтових населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-