Війна з росією: де ідуть найгарячіші бої та обстріл населених пунктів

Війна з росією: де ідуть найгарячіші бої та обстріл населених пунктів

Укрінформ
У Луганській області за минулу добу внаслідок ворожих обстрілів восьмеро людей загинули, двоє поранені, зруйновано щонайменше сім будинків та відділення поліції.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00.

На Луганщині найскладніша ситуація у Гірському, Золотому та Лисичанську, ідеться у зведенні.

Російські війська вночі обстрілювали Харків, у Слобідському та Київському районах троє постраждалих. Також упродовж доби тривали ворожі обстріли у Чугуївському і Дергачівському районах Харківщини.

Читайте також: Територію Азовсталі війська рф поливали снарядами увесь вчорашній день – Денисенко

У Донецькій області, за даними поліції, у Великодню ніч порушень комендантської години не було. Активні бойові дії тривають уздовж лінії зіткнення. По Авдіївці армія рф завдає авіаударів, обстрілює касетними снарядами. У Мар'їнці, Новомихайлівці ідуть бої. Маріуполь чекає на зелений коридор.

У Херсонській області ситуація напружена. Росіяни здійснюють обстріл населених пунктів Херсонщини та стріляють у бік сусідніх областей. Область перебуває на межі гуманітарної катастрофи.

Читайте також: У рф поширюють фейк про підготовку Україною хіматаки у найбільшому порту

Ворог обстрілював Миколаїв та населені пункти Миколаївщини. За попередніми даними, без постраждалих.

На Дніпропетровщині ворог тричі вдарив у Павлоградському районі по залізничній інфраструктурі та промисловому підприємству. Наслідки і деталі з’ясовуються. Наразі є інформація про одного загиблого.

Читайте також: «Бог дивиться на місто Марії зверху» - бійці «Азову» показали зруйнований Маріуполь

Водночас відносно спокійно ніч минула у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській, Одеській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, Київській, Полтавській, Житомирській, Кіровоградській, Черкаській, Сумській та Чернігівській.

Проте у кількох областях навіть у Великодню ніч лунали вибухи, тривали ворожі обстріли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-