На Київщині вірян просять побути на Великдень удома і не ходити на кладовища

На Київщині вірян просять побути на Великдень удома і не ходити на кладовища

Укрінформ
На Великдень, у ніч із суботи 23 квітня на неділю 24 квітня, комендантська година у Київській області запроваджується з 23:00 до 5:00 години. У Київській ОВА закликають вірян провести великодню ніч удома, а богослужіння дивитися онлайн.

Про це в Телеграмі повідомив голова Київської обласної військової адміністрації генерал-лейтенант Олександр Павлюк, передає Укрінформ.

"Перебування в храмах у цей час можливе виключно для працівників цих релігійних закладів з обмеженням доступу для населення. Для зручності вірян богослужіння транслюватимуться онлайн. Також просимо обмежити присутність людей на території храмів під час освячення великодніх кошиків", - повідомив він.

За його словами, такі заходи необхідні передусім задля безпеки мирного населення.

Читайте також: Киян закликають дотримуватися комендантської години під час святкування Великодня

"Під час комендантської години категорично забороняється перебувати на вулицях та в інших громадських місцях. Також наголошуємо, що відвідування кладовищ до повного розмінування територій, на яких велися бойові дії, несе загрозу. Утримуйтеся від цього під час відзначення поминальних днів", - додав голова ОВА.

Як повідомив Київський міський голова Віталій Кличко, у Києві та Київській області комендатська година в ніч з 23 на 24 квітня діятиме з 23 години до 5 години.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-