Киян закликають дотримуватися комендантської години під час святкування Великодня

Киян закликають дотримуватися комендантської години під час святкування Великодня

Укрінформ
Киян закликають дотримуватися правил комендантської години під час святкування Великодня, яка триватиме із 23:00 23 квітня до 5:00 24 квітня.

Як повідомляє пресслужба КМДА, богослужіння в храмах вночі відбуватимуться в режимі онлайн-трансляції, передає Укрінформ.

«Звертаюся до всіх містян. Попереду світле свято Воскресіння Господнього. Українці у цей день традиційно збираються родинами. Цього року ми всі святкуватимемо в умовах війни. А це означає, що потрібно залишатися обережними, уникати великих скупчень людей, дотримуватися правил воєнного стану», – наголосив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він також нагадав, що у столиці, через пожежну небезпеку, заборонено відвідувати лісопаркові зони поза межами житлових масивів на час дії воєнного стану.

«У передмісті досі тривають роботи з розмінування територій, тому відвідувати зелені зони за містом досі небезпечно для життя. З розумінням ставтеся до встановлених правил. Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги!» – сказав Поворозник.

Читайте також: Міноборони закликає до особливої пильності на Великдень: імовірні провокації

Як повідомлялося, в Києві та області комендантську годину в ніч з 23 на 24 квітня скорочено, вона діятиме з 23 години до 5 ранку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-