На Донеччині за добу відновили газопостачання 113 будинків

На Донеччині за добу відновили газопостачання 113 будинків

Укрінформ
Працівники АТ “Донецькоблгаз” за добу відновили газопостачання для 113 будинків та 1325 квартир.

Про це йдеться в оперативній інформації щодо роботи підприємств групи НАК «Нафтогаз України» в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Доба в зоні обслуговування АТ “Донецькоблгаз” пройшла важко. З ночі почалися обстріли двох центрів ОТГ, які не зазнавали обстрілів раніше. Майже два десятки вулиць обстріляно "Градами" та ракетами. Ремонтні бригади героїчно та оперативно лагодили мережі, чим врятували газопостачання для 78 абонентів. Ураження інфраструктури значне — від ненаскрізних отворів до повних, подекуди відсутнє електропостачання. Пошкоджено газопроводи для 155 приватних будинків та 206 квартир, відновлено — для 113 будинків та 1325 квартир. Фахівці продовжують ліквідовувати витоки», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Україна домагається перенесення газопостачання з Північного потоку-1 до свого газопроводу

Щодо інших підприємств групи «Нафтогаз», то вони працюють у звичному режимі.

24 лютого розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. Вони обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-