Мер Миколаєва назвав маячнею повідомлення міноборони рф про «катастрофу» в місті

Мер Миколаєва назвав маячнею повідомлення міноборони рф про «катастрофу» в місті

Відео
Укрінформ
Росіяни живуть в паралельній реальності на кшталт «Володаря кілець» з відомого фільму, тому їх і називають орками. Все, що вони пишуть про Миколаїв – маячня.

Так міський голова Олександр Сєнкевич прокоментував місцевому виданню НікВесті заяву, яка з'явилася на офіційному сайті міноборони рф про начебто катастрофу в Миколаєві, передає Укрінформ.

«Все, що там написане про Миколаїв, не відповідає дійсності, як і все, що пише міноборони рф. У місті є електрика, газ, опалення в соціальних об'єктах, а жодних каральних рейдів славетних «бойовиків територіальної оборони» немає й близько. І це пише державний орган, міністерство оборони. Ця маячня ще раз доводить, що росія живе в паралельній реальності і настільки зомбувала своїх людей, що вони готові це марення сприймати, навіть не аналізуючи його», — сказав мер.

За його словами, російські війська в народі називають орками. вони асоціюються з фільмом "Володарем кілець", де головний герой одягав обручку і потрапляв у паралельну реальність.

Варто зазначити, що на офіційному ресурсі міноборони рф з'явилося повідомлення, що у Миколаєві, мовляв, припинено соціальні виплати, гуманітарна допомога розкрадається місцевою адміністрацією. Начебто не працюють комунальні служби, відключено центральне водопостачання, у зв'язку з чим люди змушені набирати воду з річок, ставків, занедбаних колодязів. Водночас, бойовики територіальної оборони нібито масово безконтрольно роздають місцевому населенню зброю та наркотиків, проводять каральні рейди з метою виявлення у місцевих жителів будь-яких ознак проросійських поглядів. А також що "націоналісти" начебто примусово вилучають цінне майно та продукти харчування для потреб територіальної оборони».

Читайте також: У Миколаєві, який залишився без води, запускають низку свердловин

Як повідомлялося, останні три дні Миколаїв російські війська обстрілюють з реактивних систем залпового вогню по кілька разів на день. Зруйновано районну лікарню, стоматологію, яхт-клуб, будинки, шиномонтаж, автоцентр, електроопора, офіси та магазини.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-