У Каховці колаборанти пересуваються на броньованій машині та з охороною

У Каховці колаборанти пересуваються на броньованій машині та з охороною

Укрінформ
На тимчасово окупованій Херсонщині у місті Каховка призначений агресором “керівник” міста пересувається на броньованому джипі, а “поліцейський” - в оточенні охорони.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написав депутат облради Сергій Хлань.

“Окупаційна “влада” на Каховщині на чолі з місцевим зрадником Філіпчуком намагається залякувати людей і освітян, працівників комунальних підприємства та медиків, але як можна залякувати, якщо він сам заляканий людською ненавистю і помстою, нещодавно він був побитий і тепер пересувається на броньованому джипі місцевого феодала Юрія Горстки, який в обмін на лояльність до свого бізнесу, допомагає окупантам і Філіпчуку”, - написав Хлань.

Читайте також: Коридор з Херсонської області не спрацював: загарбники затримали транспорт та голову ОТГ

Інший призначенець окупантів - “поліціянт Буховець”, цілими днями знаходиться в райвідділу поліції, а пересувається тільки в супроводі охорони окупантів, зазначив Хлань.

Він додав, що керувати окупаційною освітою призначили людину, яка взагалі не має відношення до освіти.

Як зазначив у Фейсбуці журналіст Олег Батурін, нова “начальниця” управління освіти - Ірина Махньова, до цього торгувала взуттям.

Як повідомляв Укрінформ, міський голова Каховки на Херсонщині Віталій Немерець, який не погодився співпрацювати із загарбниками, виїхав із захопленого військами рф міста на підконтрольну українській армії територію.

Читайте також: Україна і світ ніколи не визнають результати «референдумів» загарбників на півдні УкраїниМЗС

1 квітня озброєні військові рф прийшли на засідання міськвиконкому Каховки і призначили «керувати» містом Павла Філіпчука, який донедавна жив у російському місті Сочі і повернувся за кілька днів до нападу рф на Україну. Крім того, загарбники призначили «своїх людей» на посади керівників поліції і водоканалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-