На звільненій Київщині частково відновили роботу 4 лікарні

На звільненій Київщині частково відновили роботу 4 лікарні

Укрінформ
На Київщині частково відновлено роботу Поліської, Бородянської, Макарівської, Ірпінської лікарень.

Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Тривають роботи з відновлення медичної допомоги в звільнених населених пунктах Київщини.... Частково відновлено роботу Поліської, Бородянської, Макарівської, Ірпінської лікарень", - йдеться в повідомленні.

Зауважується, що на територіях, де медичні заклади зазнали пошкоджень, допомога населенню надається за рахунок сил амбулаторій інших населених пунктів, сформованих бригад Товариства Червоного Христа, бригад обласного центру екстреної медичної допомоги та бригад МОЗу.

Читайте також: Три релігійні громади Київщини переходять до ПЦУ

Як повідомляв Укрінформ, Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область 2 квітня були звільнені від російських загарбників.

Голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк 21 квітня поінформував, що у Київській області внаслідок бойових дій значних ушкоджень та руйнувань зазнали 2854 об’єкти, з них 806 зруйновані повністю, 2048 ушкоджені частково. Повністю зруйновані 46 багатоповерхових будинків, 662 приватні садиби, 8 закладів освіти, 4 заклади охорони здоров’я, 9 закладів культури та 2 спортивні заклади, 6 об’єктів життєзабезпечення, 21 підприємство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-