Можна зв'язатися з рідними: у деяких місцях Маріуполя почав ловити інтернет

Можна зв'язатися з рідними: у деяких місцях Маріуполя почав ловити інтернет

Укрінформ
У Маріуполі в районах Порт-Сіті, Метро та АТБ на Східному систематично з’являється мобільний інтернет, можна зв’язатись з близькими та знайомими. 

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграмі, передає Укрінформ.

«В районі Метро та Порт-Сіті, також в районі колишнього АТБ на Східному систематично з’являється інтернет. Найпростіший перевірений спосіб вийти на зв’язок з використанням Viber», - написав Андрющенко.

Читайте також: Міноборони: у Маріуполі росіяни могли скидати фосфорні бомби, не виключаємо й хімічну зброю

Він закликав жителів Маріуполя намагатися зв’язатися з близькими та знайомими, розповісти їм правду про окупацію, що ніхто маріупольців не кинув та не зрадив.

«Ми всі чекаємо їх (мешканців Маріуполя – ред.) тут з самою теплою турботою. Кожен українець», - наголосив Андрющенко.

Як повідомлялося, за словами віцепрем'єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук, 20 квітня відкриється гуманітарний коридор з Маріуполя для жінок, дітей та людей похилого віку.

Агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

Читайте також: рф бреше, що Україна протидіє евакуації людей з «Азовсталі» у Маріуполі - РНБО

Маріупольський міський голова раніше заявляв, що з початку російського вторгнення у місті загинули до 20 тисяч мирних жителів. За даними Головного управління розвідки МОУ, у Маріуполі зафіксовано перебування 13 російських мобільних крематоріїв для зачистки вулиць від тіл загиблих цивільних мешканців. Усіх потенційних свідків звірств загарбники намагаються ідентифікувати через фільтраційні табори та знищити.

У заблокованому Маріуполі залишаються ще близько 120 тисяч мирних жителів.

Фото: Stringer, Anadolu Agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-