Лікарні заповнені пораненими орками, до Луганська трупи везуть КамАЗами – Гайдай

Лікарні заповнені пораненими орками, до Луганська трупи везуть КамАЗами – Гайдай

Укрінформ
На Луганщині атаки російських загарбників і намагання пробити оборону безуспішні.

Про це голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив в ефірі телемарафону UAразом, передає кореспондент Укрінформу.

«Ніч більш-менш пройшла спокійно…Бачимо, що всі минулі атаки і намагання рашистів пробити нашу оборону безуспішні. Всі їхні втрати не пройшли безкарно – лікарні заповнені пораненими орками, КамАЗами звозять більше до Луганська трупи. Техніка залишається. Значні втрати», - сказав очільник області.

Читайте також: На Луганщині без «режиму тиші» сьогодні спробують евакуювати людей із п’яти міст

Він припустив, що відносний спокій можна пояснити або очікуванням загарбниками підкріплення, або, можливо, вони десь перегруповуються.

За словами Гайдая, Луганщина наступ ворога відчула відразу, тому що в декілька разів збільшилася кількість обстрілів. «Загарбники прориви намагались зробити, бо кількість важкої техніки у них тут було понад 100 одиниць», - додав керівник ОВА.

Читайте також: «Жодної зради тут немає»: Гайдай пояснив, чому ЗСУ відійшли від Кремінної

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської загарбницької армії різною зброєю - системами залпового вогню «Торнадо - С», «Град», авіабомбами та ін. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

24 лютого президент росії путін розпочав повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-