На Київщині функціонують вже три переправи

На Київщині функціонують вже три переправи

Укрінформ
Станом на 19 квітня у Київській області функціонують уже три переправи: у Стоянці, Романівці та Катюжанці. Також 8 переправ біля зруйнованих мостів – будуються.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури України. 

«Сьогодні на Київщині функціонують вже три переправи: у Стоянці, Романівці та Катюжанці. Ще на 6 переправах рух відновлено, 8 переправ біля зруйнованих мостів зараз будується», - зазначив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

За його словами, з 5 квітня дорожні бригади долучились до волонтерів та комунальників та фактично займаються «генеральним прибиранням» у Бородянці, Бучі, Ворзелі, Гостомелі та Ірпені. Зокрема, наразі вже є 170 кілометрів прибраних вулиць.

Читайте також: В Україні вже розчистили 240 кілометрів доріг - Укравтодор

Він уточнив, що роботи йдуть не лише на важливих логістичних маршрутах, але й там, де ворог нищив інфраструктуру: «Найбільше зроблено на Київщині, на Житомирській трасі – понад 100 км вже очищено. Роботи тривають і на трасі М-07 Київ – Ковель – тут розчищено вже 35 км. Працюємо і на регіональних та територіальних шляхах – 30 км вже чисті», - додав Кубраков.

Як повідомляв Укрінформ, в результаті широкомасштабного нападу Росії на Україну пошкоджено, або знищено до 30% української інфраструктури. Збитки перевищують 100 мільярдів доларів, а на відновлення знадобиться не менше двох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-