Поліцейські у Франківську відвідали літнього чоловіка, відео з яким облетіло соцмережі

Поліцейські у Франківську відвідали літнього чоловіка, відео з яким облетіло соцмережі

Фото
Укрінформ
В Івано-Франківську поліція передала гуманітарну допомогу 84-річному Валентину Платову, який приїхав з родиною та трьома онуками із Запорізької області.

Про це у Фейсбуці повідомила Поліція Івано-Франківської області, передає Укрінформ.

«Ювенальні поліцейські навідались до 84-річного Валентина Платова, який рятуючись від російських окупантів, самотужки вивіз свою сім’ю із Запорізької області. Нині сім’я, де троє маленьких діток, уже в безпеці. Вони зупинились в Івано-Франківську. Їм передали ящики з їжею, солодощами, дитячим харчуванням, медикаментами, засобами гігієни та іграшками», - зазначили в обласній поліції.

В Івано-Франківську поліція передала допомогу 84-річному Валентину Платову / Фото: Поліція Івано-Франківської області

За їхньою інформацією, майже місяць родина прожила без світла та газу. Шансів на порятунок залишалось дедалі менше. Дідусь разом з сім’єю виїхав в останній момент. За два дні ворожий снаряд зруйнував їхню хату.

Читайте також: Відоме відео із соцмереж: В ЮНІСЕФ розповіли історію дідуся з онучкою в центрі для переселенців

«Вороги безперервно обстрілювали їхнє село Степове. Відео, як Валентин Платов, заколисує та оберігає сон своєї наймолодшої онучки Ізабелли, облетіло всі соціальні мережі і розчулило мільйони людей», - зауважили в обласній поліції.

24 лютого за наказом президента росії путіна розпочалося повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл, застосовуючи артилерію, реактивні системи залпового вогню, балістичні ракети та авіабомби.

Фото: Поліція Івано-Франківської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-