Ракетний удар по Краматорську: зруйновані вісім будинків, освітній та інфраструктурний об'єкти

Ракетний удар по Краматорську: зруйновані вісім будинків, освітній та інфраструктурний об'єкти

Фото
Укрінформ
Внаслідок ракетного удару по Краматорську зруйновано вісім житлових будинків, освітній та інфраструктурний об'єкти.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Росіяни завдали ракетного удару по Краматорську. Зазнали руйнувань щонайменше 8 житлових будинків, освітній та інфраструктурний об'єкти», - написав очільник області та опублікував фотографії з наслідками одного з обстрілів.

Читайте також: У Львові кількість загиблих унаслідок ракетного обстрілу зросла до 7

Він зазначив, що артилерійські обстріли по всій лінії фронту не припинялися всю ніч. Найбільш інтенсивний вогонь ворог вів на Мар'їнському, Авдіївському та Очеретинському напрямках.

Наразі не зафіксовано жертв серед мирного населення, але пошкоджено чимало житлових будинків, подекуди перебито електро- і газопостачання.

«Попри все, продовжуємо евакуювати людей з прифронтових населених пунктів і закликаємо всіх, хто має змогу, виїхати у більш безпечні регіони», - наголосив Кириленко.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-